Ismertető > Miben más?

Miben különböző a TaskMonitor.net más feladat és projekt kezelő alkalmazásoktól?

Online

Online

A szoftver használatához csak egy működő Internet kapcsolatra és egy böngészőre van szükség.
Platformfüggetlen

Platformfüggetlen

A TaskMonitor.net TaskMonitor.net platformfüggetlen alkalmazás. Webböngésző alapú, ezért interneten keresztül bárhonnan, bármikor használható, továbbá asztali alkalmazásként (Adobe AIR) is telepíthető, és bármilyen cég egyedi arculatához, infrastruktúrájához igazítható.
Munkaóra-összesítések, statisztikák

Naprakész statisztikák és kimutatás

A TaskMonitor.net TaskMonitor.net nem becsült időkkel dolgozik, hanem valós időmérés alapján, percre pontos munkaidőket adminisztrál. A feladattal eltöltött idő mérését úgy kell elképzelni, mint egy stopperórát: bármikor elindítható, megállítható, folytatható. Egy adott feladattal eltöltött munkaidők az elszámolásnál összeadódnak, így a tényleges munkavégzésre fordított idővel kalkulál a szoftver.

Mivel a TaskMonitor.net valós időkkel dolgozik, Önnek nem szükséges beszámolókat bekérni alkalmazottaitól a projekt állapotát illetően, hiszen a munkaidők és a projekt státusza naprakészen megtekinthető a szoftveren keresztül.


Valós időmérés

Valós időmérés! Miért fontos ez?

A piacon lévő konkurens szoftverekkel csak a munkavégzés becsült időtartalmát lehet nyomon követni, de a tényleges munkavégzés rejtett marad, így sosem tudja meg a vezetőség, hogy egy 4 órásra becsült feladat valójában mennyi időt vesz igénybe. Továbbá lehet, hogy az egyik alkalmazott már rég a lábát lógatja, miközben a másik ki sem lát a munkából. A valós időmérésnek a munkavégzők felügyelésén túl további előnye, hogy a projektvezető a következő előre tervezésnél statisztikai adatokra alapozva már precízen kalkulálhat, így növelve a vállalat költséghatékonyságát, átláthatóságát és ellenőrizhetőségét is.


Várható
Fejlesztések
Rendszerünk fejlesztése folyamatosan zajlik. A jelentősebb újítások listája:
  • Böngésző függetlenítés
  • Ügyfél beléptetés és adminisztrálás
  • Statisztikai diagramok
  • Online szolgáltatás rendelés
Bővebben